Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Adayı Küçükkkurt, Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

Milletin Televizyonu BENGÜ TÜRK TV’de MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un SKM açılışı ile Ülkücü Hareketin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın konserine geniş yer verildi.

Milletin Televizyonu BENGÜ TÜRK

Türkiye’nin nabzını tutan ve geniş izleyici kitlesine sahip olan Milletin Televizyonu BENGÜ TÜRK TV MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a ana haber bülteninde geniş yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı ile Ülkücü Hareketin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonu verdiği konser BENGÜ TÜRK TV ana haber bültenin de yer aldı.

KÜÇÜKKURT, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Afyonkarahisar’daki adaylar arasında açık ara önde olan ve birçok ankette birinci çıkan Belediye Başkan Adayı Seçer Küçükkurt’un hafta sonu Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı coşkulu bir kalabalıkla miting havasında gerçekleşmişti. Yoğun katılımın yaşandığı SKM açılışının ardından Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda da Ülkücü Hareketin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı konser gerçekleştirilmişti. Her iki programda da heyecan ve coşku zirveye tırmanırken bu programlar Türkiye’de “Milletin Televizyonu” sloganıyla yayın yapan BENGÜ TÜRK TV’de geniş bir şekilde yer aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti