Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan adayı Taşkın’dan Başkan Birliktir’e ziyaret

Ocak ayında yapılacak Berberler
Başkan adayı Taşkın’dan Başkan Birliktir’e ziyaret

Ocak ayında yapılacak Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra ziyaretlerini sürdüren Şükrü Taşkın, ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i yönetiminde yer alacak isimlerle birlikte ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan Oda Başkan adayı Şükrü Taşkın, ESKKK Başkanı Birliktir’e yönetim kurulunda yer alacak isimlerle birlikte kabul ettiği için teşekkür etti. Taşkın, “Berberler ve Kuaförler esnafımızın temsili noktasında biz de her zaman olduğu gibi görev almaya talibiz. Bu nedenle yapılacak olan seçimlerde adaylığımızı açıkladık. Yönetimimizde yer alacak isimlerle birlikte Sayın Başkanımızın ziyaret etmek istedik. Kendisi de bizi kırmayarak kabul etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir, “Seçimlerin berber ve kuaför esnafına hayırlar getirmesini ve huzurlu bir ortam içinde seçimin yapılmasını temenni ediyoruz. Berber ve kuaför esnafımıza yakışan bir seçim olmasını diliyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Birliktir, ziyaretine gelen Taşkın ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti.
Ziyarette Başkan adayı Taşkın’a yönetimin kurulunda yer alacak; Ali Demir, Metin Kayacan, Emsel Elgün, Ramazan Doğankaya, Serkan Kebapçı, Ömer Uysal, Ramazan Kale, Mehmet Oğuz ve İsmail Şentürk eşlik ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti