Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Alaka, tekrar aday – Kocatepe Gazetesi

Başkan Alaka, tekrar aday – Kocatepe Gazetesi
Başkan Alaka, tekrar aday

Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı. Alaka, hizmeti devam ettirmek istediğini söyledi

Çobanlar Belediye Başkanlığını yapan Salih Alaka, tekrar Belediye Başkanlığı adaylığı için resmi başvurusunu AK Parti’ye yaptı. AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene, partililerden yoğun destek geldi. Parti binasına sığmayan kalabalık, konuşmaları dışarıdan izlemek zorunda kaldı.
AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Abdil Tıkır, ilçede birileri tarafından “Şuna söz verildi” gibi laflar dolaştığını belirterek “Kimseye verilmiş söz yoktur. Partimizden söz verecek bir tek kişi vardır o da Sayın Başbakanımızdır. Kimsenin içimize fitne fesat sokmasına izin vermeyelim. Bütün dava arkadaşlarımızın birlik ve beraberliği muhafaza etmesini istiyorum” dedi.
Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, yaptığı konuşmada “Hizmetlerimizin devamı için aday oldum” dedi. Bilgi kirliliği olduğunu, ilçede kasıtlı olarak dedikodular çıkarıldığını söyleyen Başkan Salih Alaka, “Partimizi bölmek isteyen art niyetli gruplar var. Biz bunlara aman vermeyeceğiz. Ben de şu anda partime resmi başvurumu yaptım. Ben de aday adayıyım. Şunun bilinmesinde yarar var, kimsenin adaylığı kesin değildir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)