Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aşkar’dan Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkan Aşkar'dan Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür ziyareti

İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, İhsaniye ve çevresinde bulunan termal kaynaklara, termal tesislere ve bölgede bulunan tarihi Frig Vadisine gösterdiği önem, hassasiyet ve desteğinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, bölge halkı adına teşekkür etti

İhsaniye İlçesinin Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun destekleriyle daha güzel ve daha yaşanabilir hale geldiğini belirten İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, termal kaynakların, termal tesisleri ve Frig Vadisinin hak ettiği önemi gördüğünü söyledi.
Bu konuları gösterdiği ilgiden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, beldelerinde süren çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Sadece Afyonkarahisar merkezine değil İlçelerini de yakından takip eden ve her türlü yatırama destek veren Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Başkan Aşkar, ziyaret anısına üzerinde İhsaniye Belediyesinin ambleminin bulunduğu bir fincan takımı da hediye etti.
Ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihi ve konumu itibarıyla önemli bir merkez olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Afyonkarahisar’a biz yöneticiler ve Afyonkarahisar’lı halkımız olarak hep birlikte sahip çıkmalıyız. Ancak birlikte yapılan çalışmalarla mükemmeli yakalayabiliriz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” şeklinde konuştu.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Vali Balkanlıoğlu, İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Kocatepe)