Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Bozkurt, Demokrasi Nöbeti’nde – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep
Başkan Bozkurt, Demokrasi Nöbeti'nde

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Gece Nöbete, Gündüz Normal Hayata Devam Ediyoruz” sloganı ile Belediye çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti. Darbe girişime karşı Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ilçe meydanında halk ile birlikte Demokrasi Nöbeti tutan Başkan Bozkurt, gündüz ise Belediye çalışmalarını takip ederek, incelemelerde bulunuyor.  
Hors Mesire alanındaki çalışmaları inceleyen Başkan Bozkurt, buradaki çalışmaların kısa sürede biteceğini kaydetti. Son olarak Hors mesire alanında su kuyusu açıldığını, elektrik sorunu için çalışmaların yapıldığını hatırlatan Başkan Bozkurt, Hors Mesire alanına ulaşımın daha kaliteli ve güvenli olması maksadıyla yapılan asfalt kaplama çalışmalarını da inceledi. İncelemeler esnasında greyder üzerine çıkarak personelle sohbet eden Başkan Bozkurt, greyder ile çalışmaları yakından takip etti. Hava şartlarına aldırmadan çalışmaları yürüten belediye personeline teşekkür eden Başkan Bozkurt, alanın şimdiden kullanılmaya başlanıldığını belirtti.
Bozkurt, buradaki incelemelerin ardından Aydın Caddesi yolu üzerinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını da yerinde inceledi.  Buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mezarlık ve Atatürk Evi’ne ulaşımın rahatlayacağını kaydeden Başkan Bozkurt, mezarlığın karşısında oluşturulan yeşil alan ve otopark çalışmalarının da mezarlığa ve Atatürk Evi’ne gelen ziyaretçiler için meydana gelen trafik ve bekleme sorununu ortadan kaldıracağını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)