Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti

Dönem dönem gerçekleştirdikleri ev
Başkan Çoban ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti

Dönem dönem gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle zor koşullarda yaşamını sürdüren ailelerin yanında olan Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, ziyaretlerde vatandaşların sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını gideriyor.       
Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, geçtiğimiz Berat Kandili gecesi, Belediye Yardım Biriminin belirlediği ihtiyaç sahibi dört farklı aileyi ziyaret etti.
Her ziyarette gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında bir hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban, geçim zorluğu çeken ailelere, aynî yardımların yanı sıra bir miktar maddi yardımda bulundu. Ziyaretlerde yetim çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, yaşadıkları zorluklara rağmen derslerinde oldukça başarılı olan çocukları tebrik edip; her birine ayakkabı, elbise, top, oyuncak bebek, oyuncak araba gibi çeşitli hediyeler verdi.
Devletin ve Belediye’nin sunduğu bazı sosyal yardımlardan habersiz olan aileleri bilgilendiren Başkan Çoban, ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban’a ziyaretleri sırasında, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Yardım Birimi Sorumlusu Ahmet Çınar ve Yardım Birimi personeli eşlik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti