Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başkan Çoban ne söz verdiyse fazlasını yaptı”

2. Küçük Sanayi Sitesi
"Başkan Çoban ne söz verdiyse fazlasını yaptı"

2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çoban’a ziyarette bulundu.
“HİZMETLERİNİZ ORTADA”
Başkan Çoban dönemiyle birlikte 2. Küçük Sanayi Sitesi’nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Bekir Koçak, hizmetlerinden dolayı sanayi sitesi esnafı adına şükranlarını sundu. Bekir Koçak, “Sağolsun Başkanımız, yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapı sorunumuzu gidererek sanayimize sahip çıktı ve güzelleştirdi. Bölgeye yapılan yatırım sayesinde gerek iş potansiyelimiz arttı, gerekse de hizmet kalitemizi yukarıya çektik.” dedi. 2. Küçük Sanayi’nin şaha kalktığına dikkat çeken bölge esnafı ise Başkan Çoban’ın kendilerine ne söz verdiyse fazlasını yaptığını söylediler.
“5 MİLYON LİRA YATIRIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Afyonkarahisar esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Çoban ise sadece geçen dönem 2. Küçük Sanayi Sitesi’ne 5 milyon lira civarında yatırım gerçekleştirdiklerini dikkat çekerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Ziyaret sonunda konuklar dosya halinde hazırladıkları 2. Küçük Sanayi Sitesine yapılan yatırımlara ilişkin fotoğrafları Başkan Çoban’la paylaştı.