Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban, öğrenci evinin konuğu oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkan Çoban, öğrenci evinin konuğu oldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kendisine iletilen bir mail sonrasında öğrenci evine konuk oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesinde öğrenim gören Halil Akgün isimli öğrenci Belediye Başkanı Çoban’a “Sayın Belediye Başkanım; ben sizleri bir gün mütevazi öğrenci evinde görmek, sıcak çay eşliğinde muhabbet etmek isterim. Saygılarımla” şeklinde mail bir attı. Bu mesaj üzerine daveti geri çevirmeyen Başkan Çoban, Cumhuriyet Mahallesi Yeter Sitesi’nde bulunan öğrencilerin kapısını çaldı.
“Başkanımız halkla iç içe”
Karşılarında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı gören Halil Akgün ve ev arkadaşları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler “Başkanımıza attığımız mail ile kendisini evimize davet ettik. İlk kez böyle bir olaya şahit oluyoruz. Başkanımız gerçekten halkla iç içe. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Başarı diledi
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş’ın da katıldığı ziyarette bir süre öğrencilik anılarını paylaşan Başkan Çoban sıcak ve samimi sohbetiyle öğrencilerin yakın ilgisi ile karşılandı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret sonunda öğrencilere eğitim hayatında başarılar dileyen Başkan Çoban huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler temenni etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti