Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban, Yeşilay Takım Kaptanı

Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı
Başkan Çoban, Yeşilay Takım Kaptanı

Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Yusuf Gökçe başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Şube Başkan Yardımcısı Arif Kavas, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Koşan, Ahmet Çığırı, Ethem Karahan ve Murat Kırıkkulak katıldı. Ziyarette, Cemiyet Başkanı Yusuf Gökçe, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenleyecekleri etkinlikler hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren heyet, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
SAĞLIKLI HAYAT SÜRDÜRELİM
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu maddeler, alkollü içecekler ve sigaraya karşı, toplumu bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye ve kamuoyu oluşturmaya yönelik kutlanan Yeşilay Haftası’nın önemine dikkat çekti.
Başkan Burhanettin Çoban, toplum olarak ülkemizde ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içerisinde; sigara da dahil olmak üzere tüm içki ve uyuşturucu maddelerinin tüketiminin önüne geçilerek sağlıklı bir yaşam sürdürülmesi gerektiğini söyledi.
Ziyaret sonunda Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Yönetimi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Yeşilay kolluğu taktı. Cemiyet üyeleri böylelikle Başkan Burhanettin Çoban’ı takılan kollukla Yeşilay adına Belediye’nin takım kaptanı ilan ettiklerini ifade etti.  (Kocatepe Haber Merkezi)