Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban’a 23 Nisan ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkan Çoban'a 23 Nisan ziyareti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde öğrencileri makamında kabul etti

Özerler İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Özşahin ve beraberindeki öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkanlık Makamı’nı bir süreliğine 8. sınıf öğrencisi Yakup Mısır’a devir etti.
“MAHALLEMİZDE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTINIZ”
‘Çocuk Başkan’ olarak, Burhanettin Çoban’dan tek bir isteği olduğunu söyleyen Yakup Mısır, “Okullar Hayat Olsun” projesine ilişkin, okulunun bahçesine asfalt dökülerek, topluma açılmasını talep etti. Hasan Karaağaç Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten Yakup Mısır, mahallelerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları başta olmak üzere, birçok yenilik yapıldığını kaydederek, Başkan Çoban’a teşekkür etti.
40 MAHALLENİN DAHA ALT VE ÜSTYAPISI TAMAMLANACAK
Yakup Mısır’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, görev yaptığı 3 yıl içerisinde, Hasan Kaçarağaç Mahallesi dahil olmak üzere, 31 mahallenin komple alt ve üstyapısını tamamladıklarını söyledi. Başkan Burhanettin Çoban, önümüzdeki iki yıl içerisinde 40 mahallenin daha komple alt ve üstyapısını tamamlamayı planladıklarını açıkladı.
ANA ARTERLER SICAK KARIŞIM ASFALTLA KAPLANACAK
Mevsim şartlarının elverdiği günden itibaren, yol ve kaldırım çalışmalarına başladıklarını da hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, şehrin tüm ana arterlerini sıcak karışım asfaltla kaplayacaklarını ifade etti. Bugüne kadar yolların, hep satih kaplama asfaltla kaplandığına dikkat çeken Başkan Çoban, “Satih kaplama asfalt, ucuz ama dayanıksızdı. Sıcak kaplama asfalt ise satih kaplamaya göre 3 misli pahalı ama daha uzun ömürlü” dedi.
Okul Müdürü Erdal Özşahin nezaretinde gerçekleşen ziyarete, 8. sınıf öğrencileri Ertuğrul Ceylan, Esra Sağlam ve Kübra Çelikbaş katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti