Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban’a teşekkür ziyaretleri sürüyor

İlk ziyaret Organize Sanayi
Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretleri sürüyor

İlk ziyaret Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan geldi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Mühsürler, İrfan Mutluer ve Sedat Çifçi, Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
“BÜYÜK DESTEK
GÖRDÜK”
Ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, görev süresi boyunca Başkan Burhanettin Çoban’dan Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişimi için özellikle sanayi atıklarının arıtılması ve yol düzenleme çalışmalarında çok büyük destek gördüklerini söyleyerek teşekkür etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise 10 yıllık görev süresi boyunca Organize Sanayi Bölgesi’ne büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bu süreçte OSB’ye çok değer verdiklerini kaydeden Başkan Çoban, işadamları ile istişare içinde olduklarını söyledi. Başkan Çoban OSB yollarını ya sıcak asfalt, ya da kilitli parke ile kapladıklarını ifade ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetimine başarılarının devamını diledi.
PARK AFYON
ORTAKLARINDAN ZİYARET
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir sonraki ziyaretçileri Park Afyon AVM Yönetim Kurulu oldu. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aktan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Mustafa Gül, Fatih Şapçı, Dr. Mehmet Soner, Mehmet Ekici ve ECE Türkiye AVM Yönetimi Teknik Müdürü Mehmet Keskin katıldı. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aktan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Afyonkarahisar’da istihdamın önünü açma adına ortaklıklarından dolayı işadamlarını tebrik ederek tüm kesimlere bu birlikteliğin örnek olmasını temenni etti. Konukları Başkan Burhanettin Çoban’a ziyaretin anısına kaplumbağa terbiyecisi mozaik tablo hediye etti.