Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çoban’dan belediyelere ödeme uyarısı

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen
Başkan Çoban'dan belediyelere ödeme uyarısı

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı, Birlik Başkanı Burhanettin Çoban’ın daha önceden belirlenen programı nedeniyle Birlik Başkan Vekili Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka başkanlığında yapıldı. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda, ilk olarak gizli oyla Encümen üyeleri, daha sonra ise açık oyla Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri belirlendi.
Buna göre Encümen Üyeliklerine; İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Susuz Belediye Başkanı Cengiz Yıldız ve İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un oyçokluğu ile seçilmelerine karar verildi.
Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Kocaöz Belediye Başkanı İbrahim Nal’ın seçilmelerine oybirliği ile karar verildi.
Toplantıda daha sonra 2016 yılı faaliyet raporu görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca Atık Pil Toplama Kampanyasında dereceye giren okullara verilecek ödüllerin de görüşüldüğü toplantıda, 2016 yılı kesin hesabı da görüşülerek onaylandı. Çevre Hizmetleri Birliği’ne üye olma talebinde bulunan Sultandağı Dereçine Belediyesi’nin talebinin kabul edilmesiyle tamamlanan toplantının, son bölümüne katılan Belediye Başkan Burhanettin Çoban, üye belediyelerden birlik ödemelerini düzenli yapmalarını istedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti