Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çöl, SANPA yönetimini kabul etti

SANPA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdülkadir Erbalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’le çeşitli konularda istişare ettiler.

SANPA A.Ş. Yönetim Kurulu

Sandıklı ilçesinde 2000 yılında kurulan SANPA Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdülkadir Erbalcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Kayalı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Emre Erbalcı’dan oluşan heyet, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Dr. Abdülkadir Erbalcı yaptığı açıklamada, yaklaşık 9000 metrekarelik kapalı alanı olan, dondurulmuş yaş sebze ve meyve işleme tesisi bulunan, yıllık 25 bin ton dondurulmuş patates ile 5 bin ton kaplamalı (kroket) ürün üretimi yapabilen tesiste doğrudan 100 kişi, dolaylı olarak 500 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, şirketin ilçede 20 yılı aşkın süredir istihdama, yatırıma ve kalkınmaya verdiği destekden duydukları memnuniyeti ifade ederek, şirket yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti