Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Elibol engelli çocuklara verdiği sözünü tuttu

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkan Elibol engelli çocuklara verdiği sözünü tuttu

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol engelli çocukların kullanması için rehabilitasyon merkezine tekerlekli sandalye hediye etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ilçedeki Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Elibol’dan engelli çocuklar okula ulaşımları için tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Engelli çocukların bu isteğini geri çevirmeyen Belediye Başkanı İsmail Elibol en kısa zamanda kendilerine tekerlekli sandalye alacağı sözünü vermişti. Elibol söz verdiği tekerlekli sandalyeleri Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek engelli öğrencilere ulaştırmak üzere Kurum Müdürü Gökhan İrdal’a teslim etti.
“Engelli çocuklarımız
yaşamımızın bir parçası”
Can Furkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek aldığı tekerlekli sandalyeleri teslim eden Başkan Elibol engelli çocukların yaşamımızın bir parçası olduğuna değinirken; “Göreve geldiğimiz günden bu yana her fırsatta engelli vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Engelli çocuklarımız yaşamımızın bir parçası. Engellilerimize yakın olup, onları dışlamayarak geri kazanımlarını sağlayabilmek ve yaşam şartlarını iyileştirebilmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın her zaman yanında olamaya devam edeceğiz” dedi. Daha önce 55 engelli vatandaşa akülü araba hediye eden, Belediye Başkanı İsmail Elibol, aldığı tekerlekli sandalyelerle engellilere desteğini sürdürüyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti