Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erol öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Erol öğrencilerle bir araya geldi

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, İlçe de bulunan öğrencilerle bir araya gelerek belediye tarafından hazırlanan “Miryokefalon Savaşı Kızılören Çalıştayı” adlı dergiyi hediye etti

 

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, İlçe de İsmet Attila Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Erol, belediye olarak eğitim alanında yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Okulun ihtiyaçları ve eğitim konusu ile ilgili her türlü desteği vereceklerini ifade eden Başkan Erol, öğretmenlerden projelerle ilgili bilgi alarak destek sözü verdi. Başkan Erol daha sonra sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin isteklerini dinledi.
Başkan Erol, Kızılören Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz aylarda 15 akademisyenin katılımıyla düzenlenen “Miryokefalon Savaşı Kızılören Çalıştayı”nın belediye tarafından hazırlanan dergisini öğrencilere hediye etti. Kızılören’in tarihi geçmişi hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Erol, öğrencilerden ilçe tarihi hakkında bilgi sahibi olmalarını ve geçmişine sahip çıkmalarını istedi.