Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erol’dan albikere.com jesti

Kızılören Belediye Başkanı Ali

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Afyonkarahisar’ın internet alışveriş sitesinden aldığı hediyeleri öğretmenlere verdi

 

albikere.com alışveriş sitesinde kadın istihdamı desteklenirken aynı zamanda Afyon Eğitim Vakfı (AEV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkânı sağlanıyor. Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’da 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyeleri için albikere.com’u tercih etti.
“ÖĞRETMENLER MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİN TAŞIYICILARIDIR”
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kızılören Kaymakamı Ömer Tekeş, eşi Burcu Tekeş, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol eşi Fatma Erol ilçede görev yapan öğretmenlere özel düzenlenen programa katıldı. Programda konuşan Başkan Erol şunları kaydetti: “İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu mukaddes görevi ifa eden fedakâr öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. Medeniyetimiz, tarihin her döneminde öğretmenlerine en yüksek değeri vermiş; onların kıymetinin her şeyin üstünde olduğunu öğütlemiş bir gelenekten beslenmektedir. Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır. Şüphesiz ki ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir.”
Program Erol’un öğretmenlere hediyeler vermesiyle tamamlandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti