Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gürbüz, Güven Tazeledi

Öz Sağlık-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Gürbüz, hafta sonu yapılan seçimle güven tazeleyerek göreve seçildi.

Öz Sağlık-İş Sendikası Afyonkarahisar

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı birinci olağan seçimli genel kurul toplantısı 9 Mart Cumartesi günü Jura Otel’de yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan mevcut Şube Başkanı İbrahim Gürbüz, 60 delegenin 56’nın oyunu alarak ekibiyle birlikte yönetime seçildi.

GENEL KURUL TOPLANTISINA GENİŞ KATILIM

Toplantıya sendika üyelerinin yanı sıra; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tahsin Aydın, AK Parti İl Disiplin Kurulu Başkanı Abdil Tıkır,  Hizmet-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş ve yönetim kurulu üyeleri, Öz Taşıma-İş Afyonkarahisar İl Başkanı Emrah Örk ve yönetimi, Öz Sağlık-İş Uşak Şube Başkanı Gülizar Topaloğlu ve yönetimi, Öz Sağlık-İş Kütahya Şube Başkanı Hatice Başçam ve yönetimi, Öz Sağlık-İş Eskişehir Şube Başkanı Filiz Taşdelen ve yönetimi, Öz Güven-Sen Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Hafize Savaş katıldılar.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SENDİKASIYIZ”

Öz Sağlık-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Gürbüz, tek aday ve liste olarak katıldığı seçim öncesi yaptığı konuşmada, birinci olağan seçimli genel kurul toplantısına katılanlara teşekkür etti. Başkan Gürbüz, “Konuşmama başlamadan önce yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz teşkilat mensuplarımızı, vatandaşlarımızı, Gazze, Kudüs, Doğu Türkistan ve mazlum coğrafyalarda vefat eden canlarımızı ve aziz vatanımız uğruna şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. Sendikamız Öz Sağlık-İş gerek örgütlenme ağının büyüklüğü gerekse işkolumuzun teşkilatlanma istatistikleri açısından Türkiye’nin en büyük sendikalarından birisidir. 203 bin üyesi ile işkolumuzun lideri, işçi sendikaları arasında da Türkiye’nin en büyük üçüncü işçi sendikasıyız. Bizlere bu onuru, bu gururu yaşatan başta Genel Başkanımız Devlet Sert ve Genel Merkez yönetimimiz olmak üzere, ülkenin bir başından diğerine uzanan büyük Öz Sağlık-İş teşkilatlarımıza, temsilcilerimize, en başta da üyelerimize, Afyonkarahisar Şube Başkanlığı olarak bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bizler sağlık ve sosyal hizmet işçileriyiz. Gerek çalışma düzenimiz gerekse önceliklerimiz diğer işkollarında görev yapan arkadaşlardan farklı. Biz bu güzel vatanın her bir köşesinde halkımızın sağlık hizmetini en iyi şekilde almasına yardımcı olan sağlık işçileriyiz.” dedi.

“HER DAİM EMEKÇİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

“Bizler devletimizin bize emanet ettiği yardıma ihtiyaç duyan yaşlılarımızın,  hayatlarını tek başına idame ettiremeyen engellilerimizin, yuva hasreti, anne-baba özlemi çeken kimsesiz yavrularımızın tutunduğu dal, başını yasladığı sine, tuttuğu eliz.” diyen Başkan Gürbüz, “Biz bu büyük devletin, bu merhametli milletin vicdanı sosyal hizmet işçileriyiz. Öncelikle, geçtiğimiz dönemde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve elde ettiğimiz başarıları paylaşmak isterim. Kamu çerçeve protokolünde, kamuda toplu sözleşmeye taraf olan en büyük sendika ve kazanımları en çok olan sendika olduk. Emekçilerimizin, üyelerimizin hüzünlü, acılı ve mutlu günlerinde yaşadıkları duygulara ortak olmak maksadıyla her daim yanlarında olduk. Birebir görüşmelerimizi zaman mefhumu olmaksızın gerçekleştirdik. Bu genel kurulla, yeni dönemde hedeflerimizi ve stratejilerimizi belirleyerek, daha da ileriye taşıyacak adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Alanımızda daha etkili ve yenilikçi çözümler üretmek, üyelerimizin ve kurumlarımızın başarısını artırmak için bir dizi faaliyet planlamaktayız. Bu noktada, değerli üyelerimizin görüş ve önerileri bizim için son derece kıymetlidir.” diye konuştu.

“HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Başkan Gürbüz, sözlerini şöyle tamamladı: “Hepimiz, aynı gemide yol alıyoruz ve bu geminin rotasını belirlerken her birinizin fikir ve katkılarına ihtiyacımız var. Bu nedenle, genel kurulumuzun ve çalışma takvimimizin her aşamasında aktif bir şekilde katılımınızı bekliyoruz. Biz üzerimize düşenle mükellefiz, ‘başarı çalışanındır’ düsturuyla hareket ettik. Takdir önce Cenab-ı Hakk’a, sonra her bir ferdini aziz bildiğimiz teşkilatımıza aittir. Son olarak, yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde çalışarak, sağlık ve sosyal hizmetler alanında daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Hep birlikte, daha güçlü ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla hareket edeceğiz. Demokrasi sevincimize ortak olduğunuz ve bu güzel tabloda yanımızda bulunduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte güçlüyüz ve sonuç ne olursa olsun bu gücü arkamıza alarak çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah’a emanet olunuz.”

Başkan Gürbüz, Güven Tazeledi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti