Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Koyuncu, Birim Müdürleriyle İstişare Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından birim müdürleri ile bir araya gelerek yeni dönemin ilk istişare toplantısını yaptı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, seçim vaatlerini en kısa sürede hayata geçirmek, mega projeleri en hızlı şekilde Emirdağ’a kazandırmak için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Koyuncu, belediye birim müdürleriyle yaptığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Emirdağ’ın daha modern daha yaşanılabilir bir kent olması için ilk günden itibaren azim, tevazuuyla ve kararlılıkla tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Beş yıllık yeni hizmet dönemi için vatandaşlarımız bizlere tekrar yetki verdi. Çalışmalarımıza ilk günkü aşkla ve heyecanla devam edeceğiz. Emirdağ Belediyesi olarak hem şehrimizi hem de hemşehrilerimizi ihya edecek işler yapacağız. Bu süreçte sık sık bir araya geleceğiz. Beş yıl boyunca Emirdağ’a değer katacak hizmet ve eserleri hayata geçireceğiz. Bütün bunları ortak akıl ve ekip ruhu ile gönül belediyeciliği ilkesini rehber edinerek gerçekleştireceğiz. Sizlerin de görüş ve düşüncelerini alarak, 5 yılda yapılacak olan hizmet ve yatırımların planlaması ve projelendirilmesini birlikte yapacağız. Bu vesile ile yeni dönemin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Baskan Koyuncu, Birim Mudurleriyle Istisare Etti