Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Öztaş, Yoğun Bir Hafta Sonu Geçirdi

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, ilçe halkının özel günlerinde yalnız bırakmadı. Öztaş, yoğun bir hafta sonu geçirdi

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, hafta sonu katıldığı organizasyon ve programlar ile hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Adnan Öztaş, 20 Nisan Cumartesi günü, SANJET A.Ş’nin olağanüstü genel kurul toplantısının başkanlığını yaptı. Toplantıya; Ziraat Odası, Ticaret Odası, Esnaf Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Sebzeciler Odası Başkanları ve temsilciler katlıdılar. Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de grubunu lider tamamlayarak şampiyon olan ve seneye ilçeyi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Sandıklı Sporun maçını izleyen Öztaş, takıma kupalarını takdim etti. Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyeti kabul eden Öztaş, akşam şampiyon Sandıklı Spor futbolcularıyla Şifa Kafe’de akşam yemeği yedi. Atay ve Yıldız ailelerinin evlatlarının nikâhlarını kıyan Başkan Öztaş, 21 Nisan Pazar günü merhum Romen Serdar Ula’nın ruhuna ithafen okunan Mevlid-i Şerif programına katılarak yapılan toplu duada hazır bulundu. Öztaş, Kızık köyünde düzenlenen yağmur duasına katıldıktan sonra Akin ve Özak ailelerinin evlatlarının nikâhlarını kıydı.

Başkan Öztaş, Yoğun Bir Hafta Sonu GeçirdiBaşkan Öztaş, Yoğun Bir Hafta Sonu Geçirdi