Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Öztürk, Başkan Mumyakmaz’ı Kınadı

Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz’ı, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal ve annesi hakkında yaptığı mesnetsiz açıklamalarından dolayı kınadığını açıkladı. Öztürk, “Seçim biter ancak seçimden sonra genç kardeşimiz nasıl insanların yüzüne bakabilecek?” dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz’a CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’la ilgili sözlerine bir tepki de Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk’ten geldi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Av. Ahmet Bilal Öztürk, konu hakkında şunları kaydetti: “AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz’ı, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal ve annesi hakkında yaptığı mesnetsiz açıklamalarından dolayı kınıyorum. Afyonkarahisar’da siyasi mücadelenin önüne geçen bu ahlaksız açıklama karşısında sessiz kalan tüm siyasileri de eshefle kınıyorum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi, ‘Yel gider kumu kalır.’ Seçim biter ancak seçimden sonra genç kardeşimiz nasıl insanların yüzüne bakabilecek?”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti