Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, esnafı dinledi

Başkan Zeybek, esnafı dinledi

Berber Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Zeybek, esnafın talep, görüş ve önerilerini dinledi. Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Zeybek, “Vatandaşlarımız bizi bugün tanımıyor, dün çizgimiz neyse bugünde aynı, yarında aynı olacak. Hak yolundan ayrılmadan vatandaşlarımızın arasında ayrım yapmadan, dertlerini derdimiz biliyor, çözüm üretmek için tüm gücümüzle ve samimiyetimizle gayret sarf ediyoruz. Sıkıntılarını dinleyip çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.” dedi.
“TALEPLERİ ÇALIŞMALARIMIZA IŞIK OLUYOR”
Ziyaret ettiği bölgelerde halkın görüşlerine büyük saygı duyduklarını söyleyen Başkan Zeybek, kendisine sunulan talep ve önerilerin Belediye çalışmalarına ışık olduğunu ifade etti.
Başkan Zeybek, “Bazı vatandaşlarımız şehrimizde eksiklik olarak gördükleri yeni fikirlerini bizlere sunuyorlar, not alıyoruz. Böylelikle çalışmalarımızı taleplere göre dizayn ediyoruz. Rabbim hemşerilerimizle birliktelik ve muhabbetimizi daim eylesin. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise yine paylaştıkça çoğalır.” diye konuştu.