Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek personeliyle bayramlaştı

Başkan Zeybek personeliyle bayramlaştı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kurban Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde personeliyle bayramlaşarak, “Personelimiz pandemi döneminde olsun, normalleşme döneminde olsun üzerine düşen görevi hakkıyla ve özveriyle yerine getiriyor” dedi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma programı bu bayram da sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Personel Müdürü Serdar Çetinkaya ile birlikte tüm birimleri tek tek ziyaret etti. Personelinin bayramını tebrik eden Başkan Zeybek, çalışmalarında başarılar diledi.
“PERSONELİMİZ
GÖREVİNİ HAKKIYLA
VE LAYIKIYLA YAPIYOR”
Afyonkarahisar Belediyesi olarak bayramın ardından ilk mesai gününde toplu bayramlaşma programı yaptıklarını ancak Kovid-19 salgını dolayısıyla bu bayram sosyal mesafe kurallarına uyduklarına dikkat çeken Başkan Zeybek, “Bu bayram da tüm personelimizi birimlerinde ziyaret ettik, bayramlarını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledik. Sağ olsun personelimiz pandemi döneminde olsun, normalleşme döneminde olsun üzerine düşen görevi hakkıyla ve özveriyle yerine getiriyor. İnşallah en kısa sürede koronavirüs salgınından ilimiz de ülkemiz de kurtulur, önümüzdeki bayramlaşmalarımızı daha samimi bir şekilde yapmak nasip olur.” diye konuştu.
“REHAVETE KAPILMAYALIM, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM”
Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi’nin il genelinde temizlik çalışmaları başta olmak üzere, üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığına işaret eden Başkan Zeybek, ‘rehavete kapılmayalım’ uyarısında bulundu. Vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini isteyen Zeybek, “Bu vesileyle tüm personelimin geçmiş bayramlarını kutlar, aileleriyle birlikte nice bayramlara erişmelerini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.
ESNAF VE VATANDAŞLARI DA ZİYARET ETTİ
Başkan Zeybek, personel ziyaretinin ardından Karaman İş Merkezi’nde yer alan esnafı da ziyaret ederek geçmiş Kurban Bayramlarını tebrik etti. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi