Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, Reis’le bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katılmak için gittiği Kızılcahamam’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi

 

BİRE BİR GÖRÜŞTÜ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediyelerin çalışmaları ve seçim öncesinde izlenecek yol haritasının belirlendiği AK Parti’nin Kızılcahamam kampına katıldı. 804 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı kampta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bire bir görüşme gerçekleştiren Başkan Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.
“TÜM AFYONKARAHİSARLILARA SELAMI VAR”
Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Zeybek, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bire bir görüştük. Kendisinin tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize selamları var. Rabbim uzun, hayırlı ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin.” dedi.
Zeybek açıklamasının devamında, “AK Parti’mizin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var. “Güçlü Türkiye” sloganımızla millete hizmet yolunda durmak yok yola devam inşallah” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti