Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek talimat verdi – Kocatepe Gazetesi

Vatandaşların ilettiği sorunları yerinde
Başkan Zeybek talimat verdi

Vatandaşların ilettiği sorunları yerinde inceleyip çözümler üretmeye devam eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gümüşkent Mahallesi’ndeki moloz döküm alanın kenarlarına kaçak moloz dökümü yapıldığı ve bu molozların yola kadar taştığı şikayeti üzerine yerinde inceleme yaptı.
“SORUNA NEŞTER VURULMASINI İSTEDİ”
Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile birlikte Gümüşkent Mahallesi’ne giderek moloz döküm alanını gezen Başkan Mehmet Zeybek, moloz döküm alanının kenarlarına yola da taşacak şekilde dökülen kaçak molozların, bölgede yaşayan vatandaşları rahatsız ettiğini tespit etti. Alana, moloz harici şeylerin de kaçak olarak atıldığını gören Başkan Zeybek, ilgili birimlerden bu soruna hemen neşter vurulmasını istedi.
KAMERA SİSTEMİ İLE İZLENECEK
Sadece moloz döküm alanları değil, mahallerdeki boş arazilere de kaçak moloz döküldüğünü belirten Başkan Zeybek, moloz döküm alanlarının etrafına gerekli uyarı levhaları asılarak kamera sistemi ile izlenmesini ve yasağa uymayanlara idari para cezası kesilmesi talimatını verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti