Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek vatandaşları dinledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sahipata Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, “Sorunları yüz yüze dinleyip çözüme kavuşturuyoruz” dedi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e mahalle ziyaretinde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Barış Dal, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Sahipata Mahallesi Muhtarı Doğan Korkmaz ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeybek’e çocukların ilgisi yoğun oldu. Ziyarette kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Başkan Zeybek, vatandaşların istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.
“ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Zeybek, Afyonkarahisar’ı ortak akılla yönettiklerini söyledi. Mahalle Muhtarı Doğan Korkmaz’ın mahallesinde gösterdiği eksikleri ve talepleri yerinde gördüklerini kaydeden Başkan Zeybek, “Arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Mahallemizdeki eksiklerin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile yola çıktık. Vatandaşlarımızın ayağına giderek onlarla bire bir yüz yüze sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Seçim öncesi ifade ettiğimiz gibi şehrimizi birlikte yönetiyoruz.” dedi.
“YERİNDE OTURAN DEĞİL, SAHADA ÇALIŞAN ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
Hiçbir mahalle arasında ayrım yapmayarak şehrin tamamına hizmet etmek için koştuklarını söyleyen Zeybek, “Belediye işi gönül işi’ sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı ve ekip arkadaşlarımızla Şehitler Camii’nde eda edip, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep öneri ve isteklerini yerinde alıp, ilgili ekip arkadaşlarımızı görevlendirdik. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir anlayışı Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile hayata geçirmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
“DAHA YAŞANILABİLİR BİR AFYONKARAHİSAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Tespit edilen sorunlara çözüm bulunacağından emin olduğunu söyleyen Muhtar Doğan Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekili Ali Özkaya’ya teşekkür etti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya ise, “Sahipata Mahallemizle ilgili mahalledeki vatandaşlarımızdan talepleri aldık. Belediye Başkanımız yapılması gereken çalışmalarla ilgili gerekli talimatları verdi. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar için hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti