Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, Veda Ziyaretleri Yaptı

Görev süresi 31 Mart yerel seçim ile sona eren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek, veda ve teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Görev süresi 31 Mart

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Belediye Başkanlığı görevini yeni seçilecek yönetime devir edecek.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Zeybek, ziyaretlerinde bugüne kadar sağladıkları destek için kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yaptığı veda ziyaretlerini paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek görev süresi içinde tüm kurumlarla iş birliği halinde çalışmaya özen gösterdiklerini ifade etti. Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar’ımızda ortak akıl vurgusu ile hizmet etmek için tüm kurumlar ile koordine halinde çalıştık. Şehrimizde birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmada bizlere destek sağlayan başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kurumlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Zeybek, Veda Ziyaretleri Yaptı Başkan Zeybek, Veda Ziyaretleri Yaptı Başkan Zeybek, Veda Ziyaretleri Yaptı Başkan Zeybek, Veda Ziyaretleri Yaptı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti