Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, zimem geleneğini sürdürüyor

Başkan Zeybek, zimem geleneğini sürdürüyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine Olucak Mahallesi ile devam etti. Başkan Zeybek, mahalle ziyareti esnasında zimem defteri geleneğini de sürdürdü

 

Her Cuma’yı bir mahallede kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner, Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensupları ile Olucak Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Olucak Mahalle Muhtarı Osman Aytuğ ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven, kendilerini karşılayan çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdiler.
“MAHALLE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Mahalle Muhtarı Aytuğ, mahallesine yapılmasını istediği hizmetleri Belediye Başkanı Zeybek’e anlattı. Mahalle sakinlerinin de oyun parkı isteğini geri çevirmeyen Başkan Zeybek, Muhtar Aytuğ ve beraberindekilerle birlikte parkın yapılacağı alanda inceleme bulundu. Seçim vaatleri arasında yer alan ‘Şehri Ortak Akılla ile Yöneteceğiz’ projesini hayata geçirdiklerini belirten Zeybek, mahalle ziyaretlerinde ikinci turda olduklarını hatırlattı.
“ZİMEM DEFTERİ
GELENEĞİMİZ SÜRÜYOR”
Mahalle ziyaretlerinde zimem defteri geleneğini devam ettirmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zeybek, “Zimem defteri geleneğini sürdürüyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin veresiye borçlarını kapatmaya çalışıyoruz. Bize destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
KARADENİZ: HİZMETLERİN TAKİPÇİSİYİZ
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Olucak Mahallesi’nin güzide mahallelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Olucak, kalenin eteklerinde gayet güzel bir mahallemiz. İnsanın olduğu yerde her türlü problem oluyor. Buradaki problemleri de Başkanım yerinde dinledi. Müdürlerimiz notlarını aldı. İnşallah en kısa zamanda gereğini yapacaklar. Bu ziyaretleri bizler çok önemsiyoruz. Başkanımızın da sürekli yanında olma gayreti içindeyiz. Mahalle başkanlarımızla muhtarlarımızla birlikte hizmetlerin takipçisiyiz. Bizlerde şehadet ediyoruz. Başkanımız sağolsun burada yine bir güzel bir projemiz olan Zimmet Defteri geleneğimizi devam ettiriyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Osman Aytuğ ise, “Sağolsun Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’ten mahalle sakinlerimiz adına bu güne kadar ne talep ettiysek geri çevirmedi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi