Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek’ten öğrencilere eğitim desteği

Başkan Zeybek’ten  öğrencilere eğitim desteği

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleceğin teminatı olan öğrencilere eğitim desteğini bu yıl da vereceklerini söyledi

 

 

Afyonkarahisar Belediyesi sınırları ve mücavir alan içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi olan öğrencilere 2021-2022 eğitim öğretim yılında verilecek eğitim yardımı miktarı Belediye Meclisi kararıyla belirlendi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik geleneksel hale getirdiği eğitim bursları, bu yılda devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan eğitim bursundan ihtiyaç sahibi olmak şartıyla; öksüz, yetim, şehit ve gazi çocuğu, kendisi yüzde 40 ve üzeri engelli olan öğrenciler, anne ve babası resmi ayrı olup ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ile diğer ihtiyaç sahibi öğrenciler yararlanabilecek.
“EĞİTİME KATKI BAŞARI OLARAK DÖNECEK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek çocukların eğitim hayatına bir nebze olsun katkıda bulunmanın mutluluğu içinde olduklarını dile getirerek yapılan bu katkının başarı olarak döneceğine inandığını söyledi. Maddi durumu iyi olmayan çocukların eğitiminde her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Zeybek, onlara daha iyi bir gelecek sağlamanın gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.
SON BAŞVURU
TARİHİ 8 EKİM
Afyonkarahisar Belediyesi’nedn yapılan açıklamada, “Başvurular 23 Eylül Perşembe gününden itibaren öncelikle http://egitim.afyon.bel.tr/ adresi üzerinden yapılacak ön başvuru formunu doldurmayla başlayacak. Ardından doldurulan ön başvuru formu ve istenilen belgeler, 8 Ekim Cuma gününe kadar Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi’ne teslim edilecek. Geçen yıl burs alan öğrenci velilerinin, eğitimi devam eden çocukları için yeniden müracaat etmeleri gerekecek.” denildi.
Açıklamada, eğitim bursuna başvuru için istenen belgelerle ilgili detaylı bilgilere www.afyon.bel.tr adresinden ulaşılabileceği ifade edildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi