Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar Esnaf Şûrası’na katıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar
Başkanlar Esnaf Şûrası'na katıldı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş, yönetim kurulu üyeleri ile 37 oda başkan ve temsilcilerinin katıldığı Esnaf Şura’sına Afyon meslek odalarından 100’e yakın başkan ve yönetim kurulu üyesi katıldı.
CUMHURBAŞKANIMIZ ESNAFA
 TERCÜMAN OLDU
Esnaf Şura’sını değerlendiren ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, “Şura’da Sayın Cumhurbaşkanımız esnafımızın sorunlarına tercüman oldu. Esnaf bir aileden gelen Cumhurbaşkanımızın bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da esnafa her türlü desteği vereceğine inancımız tamdır. Bizler Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz” dedi.
Başkan Konak, şüra da diğer bölgelerden gelen Birlik başkanları ve konfederasyon başkanları ile sohbet ederek ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
ESNAF VE SANAKAR
MİLLETİN TEMEL HARCIDIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması şüra’ya katılanlar tarafından alkışlarla sık sık kesildi. Türklerin Anadolu Selçuklu Devleti yıllarında kurduğu Ahilik teşkilatının çok önemli olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları ifade etti:
“Esnaf ve sanatkarımız milletimizin temel harcıdır. Bizlerin kültüründe esnaf ve sanatkar sadece alıp satan demek değildir. Aynı zamanda tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet değerlerinin taşıyıcısıdır. Faiz konusunda düşüncelerimi herkes biliyor. Derdimiz, ekonomideki faiz politikalarını gözden geçirmek ve faizi olabildiğince aşağı düşürmektir.”
15 TEMMUZ’DA
EN ÖN SAFLARDA  ESNAFIMIZ VARDI
15 Temmuz FETÖ Darbe kalkışması gecesinde karşı çıkanların başında esnaf ve sanatkarımız vardı diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “O gece FETÖ başarılı olsaydı, sadece kendisine biat edenlere hayat hakkı verecekti. Bu karanlık örgütün yüzünü anlamak için daha ne kadar tecrübe yaşamamız gerekiyor? Bu karanlık FETÖ örgütü himmet adı altında esnaf ve sanatkarımızı haraca bağlayan, maddi baskı yanında manevi tehdidi de kullanan anlayışı, ne ahlakidir, ne İslamidir. Bizim kültürümüz ve medeniyetimizde böyle bir yapılanmaya asla yer yoktur” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti