Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlık Sistemi’ni de, dayatanları da birlikte sileceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Başkanlık Sistemi'ni de, dayatanları da birlikte sileceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dinar ve Bayat’ta yoğun bir ziyaret programı düzenleyerek vatandaşlarla buluştu. Köksal, Dinar’a bağlı Duman, Uluköy, Karataş, Çobansaray, Gençali, Norgaz, Karahacılı, Dikici, Sütlaç, Yeşilçat; Bayat’a bağlı Kuzören, Mallıca, Çukurkuyu köylerini ziyaret etti. Köylerin pek çoğunun istenen düzeyde hizmet alamadığını belirten Milletvekili Burcu Köksal, “Köylerimizin durumu içler acısı. İktidar partisinin yetkililerinin her konuşmalarında ‘Köylerimizi hizmete boğduk’ açıklaması, hangi ilin köyleri için geçerli, çok merak ediyorum. Köylerimizin hizmete boğulmuş hâli buysa, bir de hizmet edilmeseymiş kim bilir nasıl bir manzara ile karşılaşacaktık” dedi.
GELECEK YÜZÜMÜZ, SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR
Kapatılan beldeler hakkında da benzer söylemlerin dile getirildiğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Hatırlayacaksınız. İktidar partisi yetkilileri kapatılan beldelerle ilgili ‘İyi ki köy olmuşuz diyecekler’ sözleriyle oy istemişti. Sizden oy isteyenler geliyor mu? Gelmiyor. Gelse ne diyecekler? Ama bizim gelecek yüzümüz de var, söyleyecek sözümüz de var. Biz köylerimizin, beldelerimizin, ilimizin, ülkemizin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz, çalışacağız. İktidara da bu çalışmalarımızla geleceğiz” diye konuştu.
DERTLERİMİZİ SÖYLÜYORSUN, HELAL OLSUN SANA
Ziyaret ettiği köylerde vatandaşın da yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Burcu Köksal, vatandaşların “Biz sana oy vermedik, ama 3 kez köyümüze geldin. Bizim dertlerimizi dinliyorsun, dinlediklerini Meclis’te söylüyorsun. Kimseden korkmuyorsun. Oy vermedik, ama sizin böyle çalışacağınızı düşünmemiştik. Helal olsun size” demesi üzerine “Bizim görevimiz çalışmak. Bizim görevimiz, köyümüzün ve köylümüzün Meclis’teki sesi olmak. Görüyorum, köylerimizde sulama sıkıntıları var, yollar sorunlu. Bu sorunları yine Meclis’in gündemine getireceğim” ifadelerini kullandı.
HALKIMIZLA ALAY EDİYORLAR
Ziyaretlerinde ülke gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye, bizzat Cumhurbaşkanı’nın eliyle kargaşaya itiliyor. Bu kargaşanın sonunda Başkanlık Sistemi’ni dayatmak istiyorlar. Söz veriyoruz, Cumhuriyet’i koruyacağız, Başkanlık Sistemi dayatmasını da, dayatmayı yapanlarla birlikte sileceğiz. Halkımızla, halk iradesiyle alay edenleri hak ettikleri okkalı cevabı sandıkta vereceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti