Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkentte hemşehri ziyaretleri sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkentte hemşehri ziyaretleri sürüyor

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetimi Ankara’da görev yapan Afyonlu bürokratları ziyaret etmeyi sürdürüyor

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Afyonkarahisarlı Zehra Gamgam’ı makamında ziyaret ettiler.
Tanışma ve karşılıklı sohbet edilen ziyarette Zehra Gamgam; Afyonkarahisar’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu, uzun yıllar görevi nedeniyle Ankara’da ikamet etmekle birliket Afyon’la bağlarını koparmadığını belirtti. Gamgam’a ziyaret sırasında Ege İlleri Tanıtım Fuarı davetiyesi verildi. 12-15 Kasım 2015 tarihleri arası Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Fuarı’na katılacağını belirten Gamgam’a Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan tarafından dernek rozeti de takıldı. Ziyarette; Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, üyeler Samet Karpuz, Ramazan Tekeli ve İhsan Büyüksökmen hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti