Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbol Gençlerde şampiyonlar belli oldu

Basketbol Gençlerde şampiyonlar belli oldu
Basketbol Gençlerde şampiyonlar belli oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler B ve Kızlar B kategorisi yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Spor Kompleksi Salon A’da yapılan müsabakalar sonucunda Erkeklerde Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesi kızlarda ise Afyonkarahisar Spor Lisesi şampiyon oldu.
ERKEKLERDE ÖZEL UĞUR LİSESİ ŞAMPİYON
Basketbol Genç Erkek B kategorisi finalinde Kamil Miras Anadolu Lisesi ile Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesi karşılaştı. Nefesleri kesen müsabakada Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesi’nin Genç Erkekleri rakibini 48-45 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.
Yapılan müsabakalar ile Basketbol Genç Erkek B kategorisinde Afyonkarahisar Özel Uğur Anadolu Lisesi birinci, Kamil Miras Anadolu Lisesi ikinci, Osmangazi Anadolu Lisesi üçüncü ve Kocatepe Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
KIZLARDA SPOR LİSESİ ŞAMPİYON OLDU
Basketbol Genç Kız B kategorisinde Osmangazi Anadolu Lisesi ile Afyonkarahisar Spor Lisesi finalde mücadele etti. Spor Lisesi müsabakayı 51-42’lik skorla alarak şampiyon oldu.
Basketbol Genç Kızlar B kategorisinde oynanan müsabakalar sonucunda Spor Lisesi birinci, Osmangazi Anadolu Lisesi ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü ve Süleyman Demirel Fen Lisesi dördüncü oldu.
ÖDÜLLER
TAKDİM EDİLDİ
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Faruk Bayram, İsmail Kılınç ve İsmail Barın ile Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.