Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbol takımları da kamp için Afyon’u seçti

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbol takımları da kamp için Afyon'u seçti

Afyonkarahisar’a kamp için gelen futbol takımlarının yanı sıra basketbol takımları da gelmeye başladı. Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen 4 takıma Afyonkarahisar’dan 12 DABO ve Zafer Koleji takımları da katılıyor

Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen futbol takımlarından sonra basketbol takımları da ilimize gelmeye başladı. İlk olarak minik, yıldız ve küçüklerden oluşan takımların geldiğini belirten Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, Afyonkarahisar’a 4 takımın erkek ve kez kadrolarıyla kampa geldiğini aktardı. Muratpaşa Basketbol, Akademi Basket, Fenerbahçe Avrupa ve Isparta Basketbol takımlarının minik, yıldız ve küçükkız ve erkek takımları’na Afyon 12 Dev Adam Basketbol Okulu ve Zafer Koleji basketbol takımları da katıldı. Afyonkarahisar’da kamp yapan bu takımların aynı zamanda maçlarda yaptığını belirten Demirkale, “Afyonkarahisar takımları 12 DABO ve Zafer Koleji Yıldız takımları dahil olmak üzere 6 takım kamp yapor. Yıldız, Minik, Küçük kız ve erkek takımlarıyla Afyon’a gelen Muratpaşa Basketbol, Akademi Basket, Fenerbahçe Avrupa Basketbol ve Isparta Basket takımları bir süre burada kamp yapacak. Oruçoğlu Termal Otel’de kalan yaklaşık 200 sporcu var. Bu Afyonkarahisar için güzel birşey. Bunu farklı boyutlarda da düşünülebilir. Yetkililerin destek vermesiyle durum değişektir. Yaptığımız bu organizasyon bir ilk oldu. Yapılacak değişik planlarımız var. Diğer kulüpler büyük çaplı kamplar için zaten yer alıyor. Banvit ‘bize de haber verilseydi bizde gelirdik’ dedi ve inşallah gelecek sezonlarda bu organizasyonları büyüterek devam ettirmek istiyoruz.” ifadesine yer verdi.
“ZAFER HAFTASI BASKETBOL TURNUVASI YAPILABİLİR”
Afyonkarahisar için büyük önemi olan Zafer Haftası’nda basketbol turnuvası düzenlenebileceğini belirten Demirkale, “İleriki yıllarda Zafer Haftası’yla ilgili basketbol turnuvası düzenlenebilir. Daha büyük potansiyelli bir turnuva yapılabilir. Afyonkarahisar bu anlamda değerlendirilmeli ve basketbol takımlarının buralarda da kamp yapılabilmesi sağlanılmalı. Bu tür organizasyonlar bilindiği üzere Afyonkarahisar’ın ekonomisi ve basketbolu için büyük öneme sahip. Bu işlemler oteller, spordan sorumlu yöneticileri ve il yöneticilerinin sporla ilgili sorumlularının devreye girmesiyle daha profesyonel yapılabilir. Ortak çalışma ile gündeme gelinmeli. Demek istediğim kurulacak komisyonlar ile sağlanabilecek organizasyonlar daha güzel işler yapacaktır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti