Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular ilk maçını kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbolcular ilk maçını kaybetti

Ligin ilk hafta müsabakalarında Sinpaş Denizli Basket’e konuk olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı maçı 75-72’yle kaybetti. Voleybolcular ise 2. hafta müsabakaları gittiği Adana’da Salı gününü bekleyecek. Ulusal yasın sona ermesinden sonra Afyon Belediyespor takımı BYZ Algomedspor’le karşı karşıya gelecek

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı ligin ilk hafta müsabakalarında Denizli deplasmanına konuk oldu. Sinpaş Denizli Basket’in konuğu olan Afyon Belediyespor ilk çeyrekte önde olan rakibine yakın sayılarlar takip etti. İkinci çeyrekte öne geçen Afyon Belediyespor üçüncü çeyreği rakibine teslim etti. Son çeyrekte yüklenen Afyon Belediyespor maçı 3 sayı farkla kaybetti.
İlk çeyreğe hızlı başlayan Denizli temsilcisi üstünlüğü ele aldı. İlk çeyrekte Afyon Belediyespor rakibine yakın sayılarla mücadele etti. İlk çeyrek 22-19’la Sinpaş Denizli Basket’in üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci çeyrekte yüklenen Afyon Belediyespor aradakı 3 sayılık farkı kapatarak öne geçme şansını yakaladı. Çeyreğin sonuna kadar süren çekişme Afyon Belediyespor’un üstünlüğü tamamlandı.
İkinci yarıya 33-34’le üstün başlayan Afyon Belediyespor rakibinin ataklarına fazla dayanamadı. Denizli temsilcisi yine öne geçmeyi başardı. İkinci yarının ilk çeyreğini Denizli 9 sayı üstünlükle tamamladı.
Son çeyreğe 55-46’yla üstün başlayan Denizli temsilcisi üstünlüğü korumaya çalıştı. Afyon Belediyespor yaptığı ataklarda başarılı bir çeyrek geçirmesine rağmen öne geçemedi. Maçın sonunda 75-72’ye kazanan Sinpaş Denizli Basket oldu.
VOLEYBOLCULAR
ADANA’DA BEKLİYOR
Ankara’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle ulusal yas ilan edildi. Ulusal yas sonucunda futbol, basketbol ve voleybol federasyonları müsabakaları ileri tarihlere erteledi. 2. hafta müsabakaları için Adana’da bulanan Afyon Belediyespor takımı ise federasyondan yapılan açıklama sonucunda maçını 13 Ekim Salı günü oynayacak. BYZ Algomedspor’la karşı karşıya gelecek olan Afyon Belediyespor Cumartesi günü sabah saatlerinde Afyonkarahisar’dan Adana’ya hareket etmiş ve akşam üzeri Adana’ya ulaşmıştı. Pazar günü oynanacak maçtan önce ilan edilen ulusal yas nedeniyle Voleybolcular 2 gün daha Adana’da kalacak ve Salı günü oynayacağı maç sonrasında Afyon’a dönecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti