Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular lideri devirdi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbolcular lideri devirdi

Federasyon Kupası’nda mücadele eden Afyon Belediyespor bulunduğu C Grubu’nda lider olan Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 81-73’le mağlup etmeyi başardı. Güne 4. sırada başlayan Afyon Belediye maçtan sonra 2 sıra yükseldi ve 2. sıraya yerleşti

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Federasyon Kupası’nda mücadele eden Afyon Belediyespor grubunda güne lider başlayan Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 81-73 mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi.
İki ekipte oyuna hızlı başladı. Afyon Belediye yakaladığı üstünlüğü korudu ve çeyreğin sonuna kadar sürdürdü. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın ilk çeyreği 22-19’la Afyon Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci çeyreğe iki ekipte hızlı başladı. İlk yarı tamamlandığında iki ekipte soyunma odasına 36-36’lık skorla berabere gitti.
Üçüncü çeyrek başladığında yine Afyon Belediye ve Melikşah Üniversitesi’nin çekişmesi vardı. Afyon Belediye bu çeyrekte farkı yakaladı fakat Melikşahlılar farkı kapattı. Afyon Belediye Melikşah’ın öne geçmesine engel oldu.
Afyon Belediye son çeyreğe 57-56 önde başladı. Melikşah bitime 3 dakika kala skoru 66-66’ya getirdi. Son bir buçuk dakikaya 71-67 önde giren Afyon Belediye farkı yakaladı ve Melikşah’ın farkı kapatmasına izin vermedi. Maçın sonunda 81-73’le kazanan Afyon Belediye Melikşahlılara kupanın ilk mağlubiyetini yaşattı. Güne grup 4’üncüsü olarak başlayan Afyon Belediye bu maçtan sonra grup ikincisi oldu.
BELEDİYE GÖZÜNÜ
ACIBADEM’E DİKTİ
Grubun güçlü ekiplerinden Mondi Melikşah Üniversitesi’ni 81-73’le mağlup eden Afyon Belediyespor yarın oynayacağı Acıbadem Üniversitesi maçını bekliyor. Yarın saat 18.30’da başlayacak olan Acıbadem Üniversitesi maçını Afyon Belediye kazanırsa İstanbul’da oynanacak olan finallere gitmeyi garantileyecek. Afyon Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi’ni mağlup etmeyi başarırsa son maç olan Pertevniyal maçını kaybetse de İstanbul’daki grupları garantilemiş olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Marcus maçın adamı oldu

Mondi Melikşah karşısında galibiyete uzanan Afyon Belediyespor’un istatistiklerini yükselten Marcus Hall maçın adamı seçildi.

Afyon Belediye: Marcus Hall 22 sayı, 6 ribaund, 7 asist, David Weaver 16 sayı, 13 ribaund, 2 asist
Melikşah Üniversitesi: Curtis Kelly 16 sayı, 12 ribaund, Jeremy Ingram 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Cihan Amasyalı 15 sayı, 2 ribaund, 1 asist

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti