Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Baskıyı kırdığımızda işler çok kolay olacak”

AFJET Afyonspor, ligin 8.

AFJET Afyonspor, ligin 8. haftasında konuk olacağı Adıyaman Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını Kocatepe Spor Kompleksi’nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Adıyaman ve Etimesgut Belediye maçlarının çok önemli olduğunu dile getiren Teknik Adam Mustafa Çapanoğlu, “Üzerimizdeki
baskıyı kırdığımızda bizim için işler çok daha kolay olacak” dedi

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 8. haftasında evinde Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapan AFJET Afyonspor, galibiyet serisine başlamak istiyor.
Son oynadığı Niğde Anadolu FK maçından 0-0 berabere kalan Jetler, yaşanan puan kayıplarını telafi etmek adına bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. AFJET Afyonspor’da ligin alt sıralarında yer alan rakibini mağlup ederek moral bulmak istiyor. Sakatlığı devam eden oyunculardan İsmail Haktan ve Taha Can’ın takımla birlikte çalışmalara başladığı Jetler’de Melik’in ise bireysel antrenmanlarla çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Melik’in, Adıyaman Futbol Kulübü ve Etimesgut Belediyespor maçlarında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Ligde oynadığı 7 maçta 11 puan kaybeden Jetler Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Adıyaman Futbol Kulübü’nü mağlup ederek puanını 13’e yükselmek istiyor. Jetler, hafta içerisinde yine evinde saat 19.00’da oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçıyla da galibiyet serisi yakalamak istiyor.
“ÖNCELİĞİMİZ ÜST ÜSTE
MAÇLAR KAZANIP TAKIMIN ÖZGÜVENİNİ SAĞLAMAK”
Sezona kötü başladıklarını ve zorlu bir fikstürün sonucunda kaybedilen puanların da oyuncular üzerinde motivasyon kaybına neden olduğunu ifade eden AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, takım olarak iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını hatırlattı. Her maçta sahada iyi oynadıklarını ancak kolay yenen gollerle zorladıklarını ifade eden Çapanoğlu, “Bizim için şu an öncelik üst üste maçlar kazanıp takımın özgüvenini yeniden kazanmasını sağlamak. Bu açıdan Adıyaman ve Etimesgut Belediye maçları bizim için çok önemli. Oyuncularımın da bu iki maçta çok daha özveriyle mücadele edeceklerine inanıyorum. Üzerimizdeki baskıyı kırdığımızda bizim için işler çok daha kolay olacak.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi