Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Batı medeniyeti değerlerini inkar ediyor”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Batı medeniyeti değerlerini inkar ediyor”

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın Danışma Meclisi toplantısında konuşan Halil Ürün, dünyada son 100 yılda en fazla insanın ölümüne neden olan batı medeniyetinin son yıllarda medeniyet diye sundukları değerleri bugün inkâr ettiklerini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı’nın 36’ncı Danışma Meclisi toplantısı 22 Ağustos Perşembe akşamı partide yapıldı. Meclis toplantısının divanı İsmail Aladaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eczacı Bülent Eser yaptı. 2014 Yılının Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmaların aralıksız devam ettiğinden söz eden Eser, bu durumun 6 aylık süreçte sandık kurulları, sandık başkanları, sandık müşahitleri oluşturularak gerçekleştirildiğini kaydetti. Sandıkta görev yapacak parti üyelerinin yüzde 85-90 oranında tamamlandığını belirten Eser; “İnşallah bundan sonra da eğitim ve seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Sadece AK Parti değil diğer siyasi partilerde seçim atmosferine girdiler. Diğer siyasi partilerimiz de çalışıyorlar. Ancak hiçbir siyasi partide bizim teşkilat yapımız gibi bir yapılanma, teşkilat çalışmalarımız gibi bir çalışma yok. Bizim AK Parti olarak teşkilat yapımız çok farklı. Dokuz tane sandık yönetimimiz var. Onun üzerinde mahalle yönetimlerimiz var. Köy ve belde yönetimlerimiz var. İlçe yönetimlerimiz var.” dedi.
MEDENİYET DEĞERLERİNİN
PAÇAVRASI ÇIKTI
AK Parti Milletvekili Halil Ürün, toplantının ikinci konuşmasını yaptı. Mısır’da yaşananların darbe olduğunu söyleyen Ürün, Suriye’de yaşanan insanlık suçunu görmezden gelen AB ülkeleri ve ABD’yi eleştirdi. Milletvekili Ürün; “AB’de yapılan toplantılarda orantısız güç kullanıldığı gerekçesi ile Türkiye’yi eleştiren bu sözde medeniler Mısır’a susuyor. Suriye’de kimyasal silah kullanılarak bir günde bin 500 kişi öldürülüyor ama onların gıkları çıkmıyor. Onlar darbeye darbe, katliama katliam diyemiyorlar. Bunların bütün medeniyet değerlerinin paçavrası çıktı.” diye konuştu.
MISIR VE SURİYE’YE GIKLARI ÇIKMIYOR
AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada batı medeniyetin ikiyüzlü olduğunu belirten Ürün sözlerine şöyle devam etti: “Dünyada son 100 yılda en fazla insanın ölümüne neden olan batı medeniyeti son yıllarda insan hakları, demokrasi veya kültürel değerler adı altında medeniyet diye sundukları değerleri bugün inkâr ediyorlar. Artık onların bizim yüzümüze bakacak halleri yok. Mısır ve Suriye’de yaşananları gösterip, bu mu sizin insan haklarınız dediğimizde maalesef başlarını öne eğiyorlar. Bu ülkede Gezi Parkı adı altında Başbakanın İstanbul’daki çalışma ofisini basmak istediler. Polisin biber gazlı müdahalesi ile önceden hazırlık yapılmış olan Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne girdi eylemci grup. Sonrasında ise başka bir aşama başladı. Bir anda CNN gibi Reuters gibi uluslar arası medya kuruluşları saatlerce canlı yayın yaptılar. AB’de yapılan toplantılarda orantısız güç kullanıldığı gerekçesi ile Türkiye’yi eleştiren bu sözde medeniler Mısır’a susuyor. Suriye’de kimyasal silah kullanılarak bir günde bin 500 kişi öldürülüyor ama onların gıkları çıkmıyor. Onlar darbeye darbe, katliama katliam diyemiyorlar. Bunların bütün medeniyet değerlerinin paçavrası çıktı. Bunu bizden sonraki genç nesil yüzlerine çarpacak inşallah.” Toplantıya; AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkal, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti