Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayat’ta başkan güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

Bayat Esnaf Odası seçimlerini
Bayat’ta başkan güven tazeledi

Bayat Esnaf Odası seçimlerini Harun Bayrak başkanlığındaki liste farklı kazandı. Harun Bayrak 81 oy alırken, rakibi Mustafa Karahallı 57 oyda kaldı. Divan Başkanlığını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yaptığı seçimlerde, Berberler Odası Başkanı Ahmet Tan, Çobanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl, İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ile Şoförler Odası Başkan Vekili veli Seyman da divanda görev aldılar.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Harun Bayrak ve Mustafa Karahallı ile fotoğraf çektirdi ve her iki adaya başarı diledi. Afyonkarahisar ve ilçelerinden çok sayıda esnaf odası başkanının da katıldığı genel kurulda Harun Bayrak 81 oyla yeniden başkan olurken, rakibi Mustafa Karahallı ise 57 oyda kaldı. Bayat Esnaf Odası seçimleri nedeniyle ilçeye gelen çok sayıda esnaf odası başkanı, genel kurul sonunda Atatürk anıtı önünde objektiflere poz verdiler.
Harun Bayrak Başkanlığındaki Bayat Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimlerinde şu isimler yer alıyor. Yönetim kurulu, Mustafa Çolak, İbrahim Bodur, Musa Özgen, Bayram Eski, Ahmet Acar, İbrahim Özer. Yedek üyeler,  Murat  Antalyalı, Kadir Atacan, Zafer duru, Mustafa Bekar, Ercan Arı, Ali Savaş ve Fehmi Başar.  Denetim Kurulu, Arif Savaş, Muharrem Bulut, Gökhan Çolak. Yedek üyeler Gürol Bulut, Erdi Eski, Okan Erdoğan.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti