Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baydoğan’a son görev – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar futbol camiasının yakından
Baydoğan’a son görev

Afyonkarahisar futbol camiasının yakından tanıdığı, spora büyük katkıları olan, uzun yıllar futbol hakemliği ve İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulanan Hacı Mehmet Baydoğan son yolculuğuna uğurlandı.
Afyonkarahisar’da hakemlik yaptığı dönemlerde ve İl Hakem Kurulu Başkanlığı dönemlerinde bir çok genç futbol hakemine ağabeylik ve hocalık yapan, aynı zamanda PTT Merkez Müdürlüğü görevini yürüten Hacı Mehmet Baydoğan emeklilik hayatına geçtikten sonra spor camiasına da veda etmişti. Birçok klasman hakeminin yetişmesinde büyük emekleri olan Hacı Mehmet Baydoğan’ın cenaze namazı dün öğle namazını müteakip İmaret Camisi’nde kılındı. Cenaze namazına İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, eski Futbol İl Temsilcisi Münir Ağduk, eski hakemlerden olan Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Birol Kılınç, Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu ve PTT çalışanları, spor camiasından çok sayıda önemli isim katıldı.
Kılınan öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Baydoğan Kocatepe Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti