Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayrak değiştirildi – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri
Bayrak değiştirildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5’inci Bölge Müdürü Mahmut Temel gazeteniz Kocatepe’de yer alan “Bayrağa Saygısızlık” başlıklı haberle ilgili açıklamada bulundu.
Bilindiği gibi Kocatepe zirvesinde bulunan Türk Bayrağı’nın çetin kış şartları nedeniyle yırtıldığı ve yırtık bayrağın gönderde dalgalandığıyla ilgili haber geçtiğimiz günlerde gazeteniz Kocatepe’de yer almıştı. Bayrak konusunda özel hassasiyet gösterdiklerini, ancak çetin kış şartlarının kendilerine engel olduğunu belirten Bölge Müdürü Mahmut Temel konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Yerel basını yakından takip ediyorum. Kocatepe’de yer alan bayrak belirli periyotlarla sürekli değiştiriliyor. Gazetenizde çıkan Kocatepe’deki bayrak ile ilgili haber sonrasında hemen talimat verildi. Ekipler 4×4 araçlarla ne yazık ki Kocatepe zirvesine çıkamadılar. Bunun üzerine iş makinesi istedik. Ertesi gün greyder yolu belli bir noktaya kadar açtı. Kalan yolu ekiplerimiz yürüyerek bayrağı değiştirdiler. Hava şartları nedeniyle böyle bir aksaklık yaşandı. Sorumluluk alanımızda bulunan tüm alanlarda çalışmalarımız devam ediyor”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti