Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram’da evinde olacaktı, bayrağa sarılı cenazesi gitti

Bu haberin fotoğrafı yok
Bayram’da evinde olacaktı, bayrağa sarılı cenazesi gitti

Afyonkarahirsar’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden er Hasan Demirdöven, İstanbul’da binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Er Hüseyin Demirdöven’in cenazesi, cumartesi sabahı erken saatlerinde ailesinin oturduğu Halkalı-Yenidoğan Mahallesi’ndeki babaevine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Demirdöven’in cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii’ne getirildi. Cenaze törenine, annesi Müzeyyen ve babası Ömer Demirdöven, nişanlısı Selda Biçer, yakınları, arkadaşları ve askeri erkan katıldı. Tören sırasında anne Müzeyyen Demirdöven fenalaştı. Acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Ayakta durmakta güçlük çeken Demirdöven ailesi taziyeleri kabul etti.
Bilgisayar Teknisyeni Hüseyin Demirdöven’in naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kanarya Mezarlığı’na götürüldü.
Dinar’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 31 yaşındaki er Hasan Demirdöven’in tezkeresine iki gün kaldığı öğrenildi. Dinar’a bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu uzman çavuş Mehmet Bozkurt, erler Muhammet Ayaz ve Hasan Demirdöven şehit olmuştu. 2’si asker 7 kişinin yaralandığı kazadan sonra Demirdöven ailesinin evine ateş düştü. Bilgisayar teknisyenliği yaptığı öğrenilen Demirdöven’in nişanlı olduğu askerden geldikten kısa bir süre sonra evleneceği öğrenildi. Demirdöven’in iki gün sonra tezkere alacağı ve Pazar günü evde olmayı planladığı kaydedildi.