Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BBP İl Başkanlığına Avşar seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar İl Başkanlığına eğitimci Veysel Avşar seçildi

 

Büyük Birlik Partisi 6. Olağan il kongresi yapıldı. Kongre Divanı BBP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar’ın Başkanlığında; Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Dinar İlçe Başkanı Nuri Çetin, Bolvadin İlçe Başkanı Kadir Aynacı’dan oluştu. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
“AZERBAYCAN’IN TÜRK KÖYLERİNİ GERİ ALMASI GURURLANDIRDI”
Kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali raporlar okunarak ibra edildi. Toplantıda konuşan BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Çoker, ülke olarak hem içeride hem de dışarıda zorlu süreçlerden geçildiğine dikkat çekerek, “Virüs musibeti nedeniyle vefat etmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavi gören hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Daha fazla can kaybı yaşamamak ve sevdiklerimizi kaybetmemek için yetkililerin uyarılarını dikkate alalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim. Rabbim bu musibetten tez zamanda milletimizi, Ümmeti Muhammed’i ve insanlığı kurtarsın inşaallah kardeş ve soydaş ülke can Azerbaycan’ın toprak bütünlüğüne saldırıda bulunan, Avrupa, ABD ve Rusya başta olmak üzere emperyalist kan emici devletlerin beslemesi ve maşası olan Ermenistan’a anında karşılık verilmiştir. Azerbaycan’ın cephe de hak ettiği cevabı vermesini takdirle karşılıyoruz. Ülkemizin de desteğiyle Azerbaycan Turan Ordusunun işgal altındaki Türk köylerini geri alması gurur vericidir.” dedi.
“AFYON’UN GENEL BAŞKAN ADAYI DESTİCİ”
30 yıldır yüzde 20 toprağı işgal altındaki Azerbaycan’ın tüm işgal edilen yerleri geri alınıp bağımsızlığına kavuşuncaya kadar bu mücadelenin sürmesini dileyen Çoker şöyle konuştu: “Türkiye olarak bizde her imkanımızla duamızla tam desteğimizi sürdüreceğiz. Ülkemiz etrafında ki ateş çemberinden anlıyoruz ki, Irak, Suriye, İsrail, Mısır, Kıbrıs Rum kesimi ve Yunanistan’a Ermenistan’ı da eklersek hakikaten tam bir haçlı saldırısı. Anlaşılan o ki ülkemizin etrafımızı ateş çemberine çeviren haçlılar yine ‘Hilal’e Çarpacak’ ve hak ettiği dersi alacaktır inşaallah. Rabbim bizim ve Müslüman -Türk dünyasının yar ve yardımcısı olsun. Cennet mekan şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere emaneti olan ve yıllardır zor şartlar altında mücadele ederek bugünlere taşıdığımız BBP’nin 18 Ekim günü Ankara’da Büyük Kurultayı toplanacaktır. Genel Başkanımız ve Ankara milletvekiliniz Sayın Mustafa Destici Genel Başkan adayımızdır. Afyonkarahisar teşkilatı olarak desteğimiz tamdır. Geçmiş dönemde görev yapmış olan il başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim.”
BBP İL BAŞKANLIĞINA
VEYSEL AVŞAR SEÇİLDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı görevine seçilen Veysel Avşar’ın yönetim kurulunda; Abdullah Karadağ, Yalçın Gümüşdede, Bayram Kartal, İsmail Hakkı Kocakavuk, Recep Uslu, Mevlüt Altıntaş, Gülcan Karaçor Serbest Muhasebeci, Tayfun Manap, Kadircan Akiş, Bekir Daldal, Mustafa Çınar, Tamer Kayışoğlu, Hilmi Sekitmen yer alıyor.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti