Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekar evlerinde uyuşturucuya alıştırmışlar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bekar evlerinde uyuşturucuya alıştırmışlar

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan 10 kişiyi yakaladı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, kentin Çavuşbaş Mahallesi ve çevresinde yaptığı eşzamanlı operasyonla, uyuşturucu tacirlerini yakaladı. Aynı anda 14 adrese düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin de ikameti Afyon’da olduğu halde Iğdır’da yakalandığı belirtildi.
Yaklaşık 6 aylık bir takibin ardından 100 kişilik bir polis ekibiyle yapılan operasyonda 1 kilogram esrar, 50 hap ele geçirildi. Yaşları 19 ile 22 arasında değişen uyuşturucu tacirlerinin, özellikle küçük yaştaki öğrencileri uyuşturucuya alıştırmaya çalıştıkları belirtildi. Zanlıların, bekar evlerinde gençlere önce bedava, daha sonra da para karşılığı uyuşturucu verdikleri kaydedildi.
Afyonkarahisar’da, son yılların en büyük operasyonu olduğu belirtilen harekatta V.O., O.T., A.Ş., A.K., M.K., M.Ş., O.A., I.A., K.D. gözaltına alındı. M.T. de Iğdır’da yakalandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti