Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekle bizi İstanbul – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bekle bizi İstanbul

Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor Grup’tan Acıbadem Üniversitesi’nden sonra çıkan isim oldu. İstanbul’da yapılacak olan finallere katılacak Afyon Belediyespor İkinciler Grubu’nda mücadele edecek

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi’nin ardından gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı.
Son maçta Pertevniyal’le karşılaşan Afyon Belediyespor rakibini 85-70’le mağlup ederek İstanbul’da 2-6 Ekim tarihleri arasında yapılacak Federasyon Kupası Finalleri’ne katılacak.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk sayıyı Marcus’la kaydetti. Ardından yaptığı ataklarda sayı üretemeyen Afyon 5-2’yle geriye düştü. İlk çeyreğin sonunda 21-24’le Afyon Belediye geride kaldı ve Pertevniyal ilk çeyreği kazandı.
İkinci çeyrekte Afyon Belediyespor öne geçti ve farkı aralamak istedi fakat Pertevniyal buna izin vermedi. İlk yarı 39-35’le Afyon Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarının ilk çeyreğine Afyon Belediyespor yine hızlı başladı. Afyon Belediyespor bu çeyrekte farkı yükseltmek için yoğun çaba harcadı.
Bu çeyrekte savunmada da iyi olan Afyon Belediyespor rakibinin sayı üretmesine de engel oldu. Üçüncü çeyrek 66-48 Afyon’un üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyreğe 18 sayı farkla üstün başlayan Afyon Belediyespor 19 sayı üretirken Pertevniyal 22 sayı üretti ve Afyon Belediyespor maçı 85-70’lik skorla kazandı. Afyon Belediyespor, Federasyon Kupası’nda 3. galibiyetini alarak İstanbul’da 2-6 Ekim tarihleri arasında oynanacak Final maçlarına gidecek.
“BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUZ”
Maçtan sonra açıklama yapan Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Afyon’un adını Türkiye’de en iyi şekilde temsil ediyoruz, başarılıyız, bu takımla gurur duyuyoruz.” dedi.
MARCUS HALL YİNE MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ
Afyon Belediyespor’un Pertevniyal maçında en çok sayı üreten oyuncusu Marcus Hall Federasyon Kupası’nda ikinci kez maçın adamı seçildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti