Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye 14 milyonluk mülk satıyor

Afyonkarahisar Belediyesi toplam muhammen
Belediye 14 milyonluk mülk satıyor

Afyonkarahisar Belediyesi toplam muhammen bedelleri 14 milyon TL’ye yaklaşan gayrimenkullerini ihale ile satışa sunacak.
OTOGAR
ARKASINDAN YÜKSEK GELİR
BEKLENTİSİ
Afyonkarahisar Belediyesi’nin satış ihaleleri bu hafta ve önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar Belediyesi’nin satışa sunduğu gayrimenkuller içerisinde en dikkat çekeni aynı ada içerisinde bulunan 3 parselden oluşuyor. Çetinkaya Mahallesi 4510 ada, 1,2 ve 3 parselde bulunan 7 bin 384 metrekarelik 3 ayrı arsa kapalı teklif usulü ile satışa sunulacak. Bu arsaların her birisi için 2 milyon 215 bin 431’er TL muhammen bedel tespit edildi. Arsaların ihalesi 25 Nisan 2018 günü Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. Otogar arkası mevkiinde bulunan arsaların birleşmesi halinde “ada bazında yapılaşma”ya müsait olduğu belirtiliyor.
FUAR HASTANESİ İLE
GALERİCİLER SİTESİNİN ARASI
Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait Akçin (Yenice) Mahallesi 20L-1D pafta, 329 ada, 4 parsel noda kayıtlı bulunan 5 bin 802 metrekarelik arsa da 2 Mayıs 2018 tarihinde satışa sunulacak. Galericiler Sitesi ile Fuar Alanı arasında bulunan bu arsa için 1 milyon 740 bin 687 TL muhammen bedel tespit edildi. Bu ihale açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.
ERENLER’DE 2 AYRI ARSA
Afyonkarahisar Belediyesi Erenler (Kumartaş) Mahallesi’nde bulunan 2 ayrı arsası için de ihale düzenledi. Erenler (Kumartaş) Mahallesi 118 ada, 4 parsel nolu 3 bin 518 metrekarelik arsa kapalı teklif usulüyle 4 milyon 397 bin 500 TL muhammen bedelle satışa sunulacak. Bu ihale de 25 Nisan 2018 günü Belediye Encümeni huzurunda gerçekleşecek.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin Erenler (Kumartaş) Mahallesi’ndeki 213 ada 10 parselde kayıtlı bulunan 976 metrekarelik arsası için de ayrıca ihale yapılacak. 25 Nisan’da satışı yapılacak olan bu arsa için 1 milyon 171 bin 656 TL muhammen bedel tespit edildi.
2 DÜKKAN DA
KİRAYA VERİLECEK
Afyonkarahisar Belediyesi iki ayrı gayrimenkulünü ise ihaleyle kiraya verecek. Çetinkaya Mahallesi Afdora Sitesi B Blok F Girişte bulunan asma katlı 179 metrekarelik dükkan yıllık 30 bin TL muhammen bedelle kiralanmak üzere ihaleye çıkarılacak. Yine Afdora sitesi B Blok F Girişte bulunan 331 metrekarelik asma katlı dükkan da yıllık 42 bin TL muhammen bedelle kiralanmak üzere ihaleye çıkarılacak. Bu dükkanların ihaleleri 10 yıllığına gerçekleştirilecek. İhale 2 Mayıs tarihinde yapılacak.
İhalelerle ilgili ayrıntılı bilginin Afyonkarahisar Belediyesi’nden edinilebileceği bildirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti