Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye, geleneği sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Belediye, geleneği sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi
Belediye, geleneği sürdürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni’nde önce Kına Gecesi, sonra da sünnet töreni yapıldı. AKSAM Halk Oyunları ekibi de gösterileriyle kına gecesine renk kattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren muhteşem kına programının ertesi günü, Özel Park Hayat Hastanesi’nde sünnet heyecanı yaşandı. Uzman doktorlar tarafından özel odalarda tek tek sünnet edilen çocuklar, daha sonra yine özel odalarda müşahede altına alındı. Hijyenik koşullarda gerçekleşen sünnet işlemlerinde, en az çocuklar kadar aileleri de büyü heyecan yaşadı. Çocuklarının ilk mürüvvetini görmenin mutluğunu yaşayan aileler, şölenin düzenlenmesini sağlayan Başkan Burhanettin Çoban’a ve Özel Park Hastanesi yöneticileri ile destek verenlere teşekkür etti.
TÖRENE YOĞUN KATILIM
İhtiyaç sahibi ailelere mensup 44 çocuğun sünnet edildiği şölen çerçevesinde, sünnet işlemlerinin ardından Özel Park Hastanesi bahçesinde yemek ikramında bulundu. Programa, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Özel Park Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Belediye Başkan Yardımcıları; Ayfer Örten, Sabri Demirkapu ve Ziya Arı, Belediye Meclis Üyeleri; Mustafa Albay ile Mehmet Bayrakçeken, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Hasan Hüseyin Azak ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı.
PARK HAYAT HASTANESİ
 DESTEK OLDU
Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirdikleri toplu sünnet şölenini geleneksel hale getirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, çocukların sünnetinde kendilerine destek veren Özel Park Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Özel Park Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ise Afyonkarahisar Belediyesi’nce düzenlenen sünnet şölenine her yıl katkıda bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını ifade etti. Arabacı, hayırlı bir hizmet gerçekleştirmelerinden dolayı da Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
SÜNNET HEDİYESİ DAĞITILDI
Yapılan duanın ardından, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve tüm katılımcılar, sünnet edilerek özel odalarda müşahede altına alınan çocukları ziyaret etti. Sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Burhanettin Çoban ve katılımcılar tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Sünnet olan çocukların, vatana, millete ve ailelerine hayırlı birer evlat olmaları temennisinde bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)