Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Kütahyaspor – İskenderun Futbol Kulübü: 2-3

Belediye Kütahyaspor ile İskenderunspor

Belediye Kütahyaspor ile İskenderunspor arasındaki Misli.com 3. Lig Play-Off  Çeyrek Final ikinci maçı Zafer Stadyumu’nda oynandı. Cezası nedeniyle Play-Off maçını Afyonkarahisar’da oynayan Belediye Kütahyaspor, İskenderunspor’a 2-3 mağlup olarak turu geçemedi. İskenderun ise yarı finale terfi etti

Belediye Kütahyaspor ile İskenderunspor arasındaki Misli.com 3. Lig Play-Off Çeyrek Final ikinci maçı Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Zafer Stadyumu’nda oynandı. Maça Kütahya hızlı başlarken oyunu soğutma çabasına içine giren İskenderun oldu. Kütahya ilerleyen dakikalarda ciddi ataklar geliştirdi ve golü buldu. Fakat gol, faul olduğu için geçerlilik kazanmadı. İlerleyen dakikalarda İskenderun kontra atakla öne geçerken, ardından Kütahya eşitliği sağlayan ekip oldu. Sonrasında Kütahya öne geçerek skoru 2-1’e taşıdı.
Devam eden maçta eşitliği sağlayan İskenderun beraberliğin ardından öne geçerek Kütahya’nın tüm umutlarını tüketti. Maç İskenderun’un 2-3 üstünlüğü ile tamamlandı. Kütahya 70. dakikada da Ömer Yanık’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İlk maçta İskenderun evinde 1-0 kazanmıştı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti