Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Meclisi 1 Aralık’ta toplanacak

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Aralık

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı 1 Aralık 2021 Çarşamba akşamı yapılacak

 

Afyonkarahisar Belediye Meclis Toplantısı 1 Aralık 2021 Çarşamba akşam saat 18.30’da başlayacak. Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılacak olan toplantıya Kovid-19 pandemisi nedeniyle misafir kabul edilmeyecek.
TRAFİKLE İLGİLİ
TALEPLER KARARA BAĞLANACAK
Toplantı Kasım ayı Meclis tutanak özetinin oylanmasıyla devam edecek. Belediye 2021 Yılı Gider Bütçesinde ödenek aktarılması, 2021 Yılı Gider Bütçesine ek ödenek verilmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oylanacak. 03 T 0177 plakalı hattın Hasan Hüseyin Şahin, İbrahim Şahin ve Cemile Memiş üzerinden Salim Atay üzerine devriyle 03 M 0228 plakalı minibüs hattının Gülsüm Erol üzerinden Yusuf Duz üzerine devir edilmesi ile ilgili Trafik Komisyon raporları karara bağlanacak. 03 M 0017 plakalı minibüs hattının Ali Osman Yeğen üzerinden Muhammed Tızık üzerine devir edilmesi hakkında hazırlanan Trafik Komisyon raporu gündeme gelecek. Ataköy Öğretmenevi hattında çalışan araçların güzergâhında düzenleme yapılması ve Kadınana Caddesinde durak yeri verilmesi, 03 S 0169 plakalı servis hattın sahibi Şükrü Suna’nın vefatından dolayı varisleri Muzaffer Suna, Ufuk Suna, Funda Suna Dervişoğlu ve Elif Özdemir’in talebiyle Serkan Öztürkmenoğlu üzerine devir talebi de karara bağlanacak. 03 S 0086 plakalı hattın Abdurrahman Çınar üzerinden Burhan Apracıoğlu üzerine devri ve hız kesici, durak yeri trafik levhası gibi trafikle ilgili talepler değerlendirilecek.
MAHALLE FIRINLARININ MUHTARLIKLARA
TAHSİSİ İSTENİYOR
Sadıkbey Mahallesi, 356 ada 85 parselin Turizm-Ticaret Alanı amaçlı ilave imar planı yapılması, şehrin çeşitli mahallelerinde trafo alanlarının belirlenmesi için imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları oylanacak. Sümer Mahallesinde yapılan parka “Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga Parkı” isminin verilmesi, Zafer Mahallesi, 122 ada 28 ve 30 parsellerde bulunan Cezaevinin olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları karar bağlanacak. Mülkiyeti Belediye’ye ait, Fatih Mahallesi, 5196 ada, 1 parseldeki, mahalle fırınının Fatih Mahalle Muhtarlığına, Yenice Mahallesi, 2633 ada, 1 parsel üzerindeki mahalle fırınının Yenice Mahalle Muhtarlığına, Hamidiye (Hasan Karaağaç) Mahallesi, 5033 ada, 5 parselde bulunan taşınmazdaki Belediye hissesinin Hamidiye Mahalle Muhtarlığına tahsis talebi teklifleri görüşülecek.
ZEYBEK İMZA
YETKİSİ İSTEYECEK
Belediye borcuna karşılık Afyonkarahisar İcra Dairesinin 2021/17651 Esas sayılı dosyasına sunulmak üzere Vakıflar Bankası T.A.O. Afyonkarahisar Şubesi nezdinde bulunan hesapta süresiz teminat mektubu için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in banka ile gerekli kredi sözleşmelerini imzalamaya yetkili kılınması, ilgili hesabın bankaya rehin edilmesi teklifi görüşülecek. Çalışma ruhsatı süreleri biten şehiriçi nakliye araçlarına tahsis edilecek durak yerleri, araç sayıları ve çalışma ruhsatı için araçlarda ve araç sürücülerinden istenilecek bilgi ve belgeler belirlenecek. 03 M 0247 plakalı minibüs hattının İshak Ay’ın üzerinden Cemil Yanardağ’ın üzerine devri teklifi incelenecek. 03 T 0035 plakalı taksi plakasının Yüksel Fincankaya’nın üzerinden Osman Yakut’a devri talep ediliyor. AKUT’un üzerine devredilmesi talebi de mecliste görüşülecek. 03 M 0052 plakalı minibüs hattının Abdullah Aktürk üzerinden Sultan Aktürk üzerine devredilmesi talebi gündeme gelecek.
ASMA KAT VE KAT YÜKSEKLİKLERİ KARARLARININ
İPTALİ İSTENİYOR
Ataköy Mahallesinde 2038, 4835 ve 1980 adaların Ataköy Okul yoluna cepheli olan yerlerinde imar plan değişikliği yapılması talebi, il merkezinde yapılan inşaatlarda asma kat yüksekliği kararıyla il merkezinde yapılan inşaatlarda kat yüksekliklerinin iptal edilmesi teklifleri görüşülecek. Belediye Meclisi’nin 2 Ekim 2017 tarih ve 23 sayılı kararı, 2 Ocak 2017 tarih ve 39 sayılı kararı ve 1 Haziran 2017 tarih ve 266 sayılı kararıyla alınan park alanından özel park alanına dönüşmesi kararının iptal edilmesi teklifi görüşülecek. Selçuklu Mahallesi, 1135 ada 1 parselin olduğu yerde imar plan değişikliği yapılması, aynı mahallede 3940 ada 1 ve 3937 ada 3 parselin olduğu bölgede imar plan değişikliği yapılması teklifleri görüşülecek. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti