Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Meclisi toplandı – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban
Belediye Meclisi toplandı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda gündeme alınan teklifler görüşülerek karara bağlandı.
Toplantın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediyespor Basketbol Takımı Süper Lig’e çıkarak tarihi bir başarıya imza attığını söyledi. Başkan Çoban, bu tarihi başarıda emeği geçen, sporculara, teknik heyete ve kulüp yönetimine tebriklerini ileterek ilimizin futbol, basketbol ve voleybolda Türkiye’de adından sıkça anılan bir il haline geldiğini söyledi. Başkan Burhanettin Çoban; Afyonkarahisar’ın futbolda Türkiye’de 36 kulüpten, basketbolda 16 kulüpten, voleybolda yine Türkiye’de 12 kulüpten birisi haline geldiğini ifade etti. Bu başarıların önemli olduğunu söyleyen Başkan Çoban, liglerden düşmeden en azından mevcut yerleri koruyarak daima ileri liglere ve derecelere hedef koymamız gerektiğini söyleyerek tüm Afyonkarahisarlılar’ı takımlara destek vermeye davet etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın konuşmasının ardından gündeme geçildi. İlgili müdürlüklerden gelen teklifler, Trafik Komisyonu raporları ve Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporları görüşülerek karara bağlandı. Bir sonraki toplantının 2 Temmuz Pazartesi saat 18:30’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.