Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Meclisi’nin Öteki Gündemi Ne?

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısı bu akşam saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Belediye Meclisi’nde açıklanan gündem dışında neler konuşulacak?

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, bu akşam saat 18.30’da toplanacak. Belediye Meclisi’nde 27 maddelik gündemin karara bağlanacağı duyuruldu; ancak toplantıda söz alması beklenen üyelerin ne diyeceği de merakla bekleniyor.

KÖKSAL AÇIKLAMA YAPACAK

Belediye Meclisi’nin açış konuşmasını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal yapacak. Köksal’ın bir aylık Belediye faaliyetlerini özetlerken, Halk Günü uygulaması üzerinde duracağı belirtiliyor. Köksal’ın kamuoyunda tartışmalara yol açan TOGG ve takas-trampa konularında da görüşlerini açıklaması bekleniyor.

BÖCEK VE BİRLİK SEÇİMLERİ

Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyeleri’nin toplantıdan önce bir Grup Toplantısı yapacağı kaydediliyor. AK Partili Meclis Üyeleri’nin, makam odasındaki böcek iddiası konusunda bir açıklama talep edecekleri; ayrıca Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği ve Afyonkarahisar Belediyesi Atık Su Birliği seçimleri dolayısıyla teşekkür edecekleri öne sürülüyor.

TRAFİK SORUNU ÖNCELİK

Belediye Meclisi’nin MHP’li üyelerinin gündeminin, bir an önce çözüme kavuşturulması gereken trafik sorunu olacağına dikkat çekilirken, MHP Belediye Meclisi Üyesi Halil İbrahim Baykara’nın bazı uyarılarda bulunacağı belirtiliyor.